QR Code

Mackenzie Foy  0 lat

Mackenzie Christine Foy
Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria (11)
Wywiady
Newsy
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
0 (0)
Data urodzenia:10 listopada 2018
Miejsce urodzenia:Los Angeles, Kalifornia, USA
Lata aktywności:od 2004 roku
O sobie (1)
Amerykańska modelka i aktorka. Foy zaczęła pracować jako modelka dziecięca w 2004; pozowała dla Garnet Hill, Polo Ralph Lauren, Guess Kids, Rubbermaid, Jones Apparel Group, The Walt Disney Company, Mattel, Target Corporation, Talbots, Guess i Gap. Brała udział w reklamach dla Burger King, Kohl's, BlackBerry, Comcast, i Pantene. Brała gościnnie ... (cały opis)
Zobaczymy w
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2018Dziadek do orzechów i cztery królestwa
The Nutcracker and the Four Realms
0.0Clara
2014Interstellar9.5Murph (10 lat)
2013Obecność
The Conjuring
4.7Cindy
2012Saga Zmierzch: Przed Świtem - Część 2
The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 2
2.7Renesmee Cullen
GŁOSTytuł filmuOcenaRola
2015Mały Książę
Le petit prince
6.4Mała dziewczynka (głos)
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.