QR Code

Mackenzie Crook

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria (7)
Wywiady
Newsy
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
0 (0)
Data urodzenia:nieznana
Miejsce urodzenia:nieznane
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Zobaczymy w
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2013Masz talent
One Chance
0.0Braddon
2007Piraci z Karaibów: Na krańcu świata
Pirates of the Caribbean: At World's End
0.0Ragetti
2006Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka
Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest
0.0Ragetti
2003Piraci z Karaibów: Klątwa Czarnej Perły
Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl
10.0Ragetti
GŁOSTytuł filmuOcenaRola
2011Przygody Tintina
The Adventures of Tintin: The Secret of the Unicorn
1.0Ernie (głos)
SERIAL
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2011Gra o tron
Game of Thrones
3.4Orell
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.