QR Code

Maciej Tomaszewski

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria
Wywiady
Newsy
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
0 (0)
Data urodzenia:nieznana
Miejsce urodzenia:nieznane
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Zobaczymy w
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2017Ptaki śpiewają w Kigali6.0Urzędnik
2012Kreskostoria Polski2.6
2011Daas8.0Hendel
Sala samobójców3.6Lewandowski, lekarz w szpitalu psychiatrycznym
GŁOSTytuł filmuOcenaRola
2009Włatcy móch. Ćmoki, Czopki i Mondzioły5.4Hrabia von Etoh (głos)
SERIAL
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2016Belfer5.2Kazimierz Drawicz, ojciec Iwo (gościnnie)
2008Ojciec Mateusz6.4Jerzy Wardowski (gościnnie)
2004Pierwsza miłość5.3Marek Żukowski
1999Świat według Kiepskich7.1Dejwid Koperfilc / Lekarz pogotowia / Mecenas Waserman (gościnnie)
Na dobre i na złe5.0Jerzy Fajewski / Profesor Zaręba (gościnnie)
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.