QR Code

Maciej Musiał  24 lata

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria (23)
Wywiady
Newsy (1)
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
0 (0)
Data urodzenia:11 lutego 1995
Miejsce urodzenia:Warszawa, Mazowieckie, Polska
Wzrost:173 cm (5ft 7in)
Lata aktywności:od 2004 roku
O sobie (1)
Polski aktor i prezenter telewizyjny. Jego rodzice, Anna i Andrzej Musiałowie, również są aktorami. Ukończył XXVIII LO im. Jana Kochanowskiego w Warszawie. Od 2014-2015 studiował filozofię na Uniwersytecie Warszawskim; studia te przerwał po niecałym roku. W 2016 rozpoczął studia na Wydziale Aktorskim Państwowej Wyższej Szkoły Teatralnej im. Ludwika Solskiego w ... (cały opis)
Zobaczymy w / Znamy z
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2018Miłość jest wszystkim0.0Daniel
2017Dwie korony9.3Zakonnik
2014Dzień dobry, kocham cię!9.6Iwo
2013Mój biegun6.5Jaś kilkunastoletni
DUBBINGTytuł filmuOcenaRola
2017Magiczna zima Muminków
Muumien joulu
10.0Muminek (polski dubbing)
2016Ratchet i Clank
Ratchet and Clank
7.0Ratchet (polski dubbing)
2015Mały Książę
Le petit prince
6.4Pan Książę / Operator szczotki (polski dubbing)
Były sobie człowieki
Pourquoi j'ai (pas) mangé mon père
4.3Edek (polski dubbing)
2014Samoloty 2
Planes: Fire & Rescue
9.5Dusty Popylacz (polski dubbing)
2013Samoloty
Planes
6.3Dusty (polski dubbing)
SERIAL
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2019Wiedźmin
The Witcher
0.0Sir Lazlo
2018198310.0Kajetan Skowron
2012Krew z krwi5.3Franek Majewski, syn Marka i Carmen
2011Rodzinka.pl3.7Tomek Boski
2008Ojciec Mateusz6.4Michał Wielicki, podopieczny ojca Mateusza
Pełna filmografia
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.