QR Code

M. Night Shyamalan

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria
Wywiady
Newsy (2)
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
4.5 (2)
Data urodzenia:nieznana
Miejsce urodzenia:nieznane
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Zobaczymy w / Znamy z
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2016Split4.9Uwielbiający Hooters Jai
2000Niezniszczalny
Unbreakable
10.0Diler narkotyków na stadionie
PRODUCENTTytuł filmuOcenaRola
2019Glass9.0(producent)
2016Split4.9(producent)
2015Wizyta
The Visit
6.8(producent)
20131000 lat po Ziemi
After Earth
7.4(producent wykonawczy)
2000Niezniszczalny
Unbreakable
10.0(producent)
SCENARZYSTATytuł filmuOcenaRola
2019Glass9.0
2016Split4.9
2015Wizyta
The Visit
6.8
2000Niezniszczalny
Unbreakable
10.0
REŻYSERTytuł filmuOcenaRola
2019Glass9.0
2016Split4.9
2015Wizyta
The Visit
6.8
20131000 lat po Ziemi
After Earth
7.4
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.