QR Code

Łukasz Płoszajski

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria
Wywiady
Newsy
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
0 (0)
Data urodzenia:nieznana
Miejsce urodzenia:nieznane
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Zobaczymy w
Filmografia
SERIAL
AKTORTytuł filmuOcenaRola
20132XL1.0Andrzej
2011Przepis na życie0.0Jędrzej Łebski (gościnnie)
2008Ojciec Mateusz6.4Krzysztof Kopytko (gościnnie)
2006Ranczo5.4Ksiądz Władysław (gościnnie)
2004Pierwsza miłość5.3Artur Kulczycki
1999Świat według Kiepskich7.1Chłopak / Konferansjer / Posłaniec / Mąż / Policjant (gościnnie)
Świat według Kiepskich7.1Lustro (głos) (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
Na dobre i na złe5.0Maciek (gościnnie)
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.