QR Code

Leslie Mann  46 lat

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria (12)
Wywiady
Newsy
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki (1)
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
0 (0)
Data urodzenia:26 marca 1972
Miejsce urodzenia:San Francisco, USA
O sobie (1)
Amerykańska aktorka. ... (cały opis)
Zobaczymy w
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2018Welcome to Marwen0.0Nicol
Strażnicy cnoty
Blockers
6.0Lisa
2016Jak to robią single
How to Be Single
4.9Meg
2015W nowym zwierciadle: Wakacje
Vacation
5.3Audrey Griswold
2014Inna kobieta
The Other Woman
7.0
2013Bling Ring
The Bling Ring
3.7Laurie
2011Zamiana ciał
The Change-Up
0.0Jamie Lockwood
GŁOSTytuł filmuOcenaRola
2014Rio 21.0Linda (głos)
Pan Peabody i Sherman
Mr. Peabody & Sherman
6.2Patty Peterson (głos)
2012ParaNorman10.0Sandra Babcock (głos)
2011Rio5.0Linda (głos)
SERIAL
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2009Współczesna rodzina
Modern Family
5.5Katie (gościnnie)
Pełna filmografia
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.