QR Code

Len Wiseman

Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
0 (0)
Data urodzenia:nieznana
Miejsce urodzenia:nieznane
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Filmografia
FILM
PRODUCENTTytuł filmuOcenaRola
2016Underworld: Wojny krwi
Underworld: Blood Wars
9.5(producent)
2012Underworld: Przebudzenie
Underworld: Awakening
0.0(producent)
2009Underworld: Bunt Lykanów
Underworld: Rise of the Lycans
5.0(producent)
REŻYSERTytuł filmuOcenaRola
2012Pamięć absolutna
Total Recall
4.0
2007Szklana pułapka 4.0
Live Free or Die Hard
5.7
2006Underworld 2 - Ewolucja
Underworld: Evolution
0.0
2003Underworld4.5
NA PODSTAWIETytuł filmuOcenaRola
2016Underworld: Wojny krwi
Underworld: Blood Wars
9.5(postacie)
2012Underworld: Przebudzenie
Underworld: Awakening
0.0(postacie)
2009Underworld: Bunt Lykanów
Underworld: Rise of the Lycans
5.0(materiały do scenariusza, historia) (postacie)
2006Underworld 2 - Ewolucja
Underworld: Evolution
0.0(materiały do scenariusza, historia)
2003Underworld4.5(materiały do scenariusza, historia)
SERIAL
PRODUCENTTytuł filmuOcenaRola
2019Swamp Thing0.0producent wykonawczy
REŻYSERTytuł filmuOcenaRola
2019Swamp Thing0.0
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.