QR Code

Lars von Trier

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria
Wywiady
Newsy (1)
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
4.6 (11)
Data urodzenia:nieznana
Miejsce urodzenia:nieznane
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Zobaczymy w / Znamy z
Filmografia
FILM
SIEBIETytuł filmuOcenaRola
2018Bergman - Rok z życia
Bergman - Ett år, ett liv
0.0(on sam)
PRODUCENTTytuł filmuOcenaRola
2012Kochanek królowej
Kongelig Affaere, En
6.0(producent wykonawczy)
2010Męski erotyk
Erotiske menneske, Det
9.0(producent)
SCENARZYSTATytuł filmuOcenaRola
2018Dom, który zbudował Jack
The House That Jack Built
0.0
2013Nimfomanka - Część II
The Nymphomaniac Part 2
1.0
Nimfomanka - Część I
Nymphomaniac
9.3
1996Przełamując fale
Breaking the Waves
3.8
REŻYSERTytuł filmuOcenaRola
2018Dom, który zbudował Jack
The House That Jack Built
0.0
2013Nimfomanka - Część II
The Nymphomaniac Part 2
1.0
Nimfomanka - Część I
Nymphomaniac
9.3
1996Przełamując fale
Breaking the Waves
3.8
SERIAL
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2011The Story of Film - Odyseja filmowa
The Story of Film: An Odyssey
0.0(on sam)
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.