QR Code

Lance E. Nichols  64 lata

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria (3)
Wywiady
Newsy
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
0 (0)
Data urodzenia:13 lipca 1955
Miejsce urodzenia:Nowy Orlean, Luizjana, USA
Wzrost:186 cm (6ft 1in)
Lata aktywności:od 1982 roku
Zawód:aktor
Stan Cywilny:żona Lynell Nichols (od 19.07.1980), 3 dzieci
O sobie (1)
Amerykański aktor. ... (cały opis)
Zobaczymy w
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2018The Domestics0.0Winston
2016Zanim się obudzę
Before I Wake
6.7Detektyw
2015Fantastyczna Czwórka
The Fantastic Four
7.1Starszy urzędnik z Waszyngtonu (Area 57)
201413 grzechów
13 Sins
6.8Kapitan policji
2013Piękne istoty
Beautiful Creatures
3.3Burmistrz Snow
2012Kontrabanda
Contraband
5.0Agent CBP
2011Green Lantern
The Green Lantern
5.0Gliniarz
Mechanik: Prawo zemsty
The Mechanic
10.0Henry
2008Ciekawy przypadek Benjamina Buttona
The Curious Case of Benjamin Button
4.3Pastor
2001K-PAX0.0David Patel
SERIAL
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2013House of Cards9.0Gene Clancy (gościnnie)
2011American Horror Story9.5Detektyw Sanchez (gościnnie)
2004Gotowe na wszystko
Desperate Housewives
1.0Minister (gościnnie)
Pełna filmografia
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.