QR Code

Laeta Kalogridis

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria
Wywiady
Newsy
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki (1)
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
0 (0)
Data urodzenia:nieznana
Miejsce urodzenia:nieznane
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Znamy z
Filmografia
FILM
PRODUCENTTytuł filmuOcenaRola
2018Zegar czarnoksiężnika
The House with a Clock in its Walls
6.5
2015Terminator: Genisys7.4(producent wykonawczy)
2013Świat w płomieniach
White House Down
3.8(producent)
2010Wyspa tajemnic
Shutter Island
5.1(producent wykonawczy)
2009Avatar4.8(producent wykonawczy)
SCENARZYSTATytuł filmuOcenaRola
2018Alita: Battle Angel0.0
2015Terminator: Genisys7.4
2010Wyspa tajemnic
Shutter Island
5.1
2001Lara Croft: Tomb Raider0.0
SERIAL
PRODUCENTTytuł filmuOcenaRola
2018Altered Carbon0.0(producent wykonawczy)
SCENARZYSTATytuł filmuOcenaRola
2018Altered Carbon0.0(twórca serialu)
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.