QR Code

Kurtwood Smith

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria
Wywiady
Newsy
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
0 (0)
Data urodzenia:nieznana
Miejsce urodzenia:nieznane
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Zobaczymy w
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2012Hitchcock0.0Geoffrey Shurlock
2011Cedar Rapids3.7Orin Helgesson
1998Dzień zagłady
Deep Impact
5.5Otis Hefter
1988Rambo III0.0Griggs
1987RoboCop8.0Clarence Boddicker
GŁOSTytuł filmuOcenaRola
2013Turbo5.1Niezależny dyrektor generalny (głos)
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.