QR Code

Krzysztof Zanussi

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria
Wywiady
Newsy (2)
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
0 (0)
Data urodzenia:nieznana
Miejsce urodzenia:nieznane
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Znamy z
Filmografia
FILM
PRODUCENTTytuł filmuOcenaRola
2016Pokot7.8(producent)
2015Pod elektrycznymi chmurami
Pod elektricheskimi oblakami
0.0(współproducent)
2014Zbliżenia7.5(producent)
Obce ciało5.6(producent)
2011Róża8.5(współproducent)
2008Senność
Senność
1.8(producent)
2007Boisko bezdomnych
Boisko bezdomnych
3.0(producent)
SCENARZYSTATytuł filmuOcenaRola
2018Eter5.7
2014Obce ciało5.6
2008Serce na dłoni
Serce na dłoni
2.6
REŻYSERTytuł filmuOcenaRola
2018Eter5.7
2014Obce ciało5.6
2008Serce na dłoni
Serce na dłoni
2.6
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.