QR Code

Kirsten Dunst  36 lat

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria (19)
Wywiady
Newsy (5)
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki (4)
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
3 (1)
Data urodzenia:30 kwietnia 1982
Miejsce urodzenia:Point Pleasant, USA
O sobie (1)
Aktorka amerykańska. Zadebiutowała przy boku Brada Pitta w filmie Wywiad z wampirem, jako mała wampirzyca Claudia. W momencie rozpoczęcia kariery filmowej miała zaledwie 11 lat, ale jeszcze wcześniej grywała w telewizyjnych reklamówkach. Jej matka - Inez Dunst, właścicielka galerii sztuki - wybrała tę drogę w życiu Kirsten. Jednak nie była ... (cały opis)
Zobaczymy w
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2017Na pokuszenie
The Beguiled
0.0Edwina
2016Ukryte działania
Hidden Figures
6.4Vivian Michael
2014Rozgrywka
The Two Faces of January
0.0Colette MacFarland
2013Bling Ring
The Bling Ring
3.7(ona sama)
2012Odwróceni zakochani
Upside Down
1.0Eden
Wieczór panieński
Bachelorette
0.0Regan
W drodze
On the Road
0.0Camille
2008Jak stracić przyjaciół i zrazić do siebie ludzi
How to Lose Friends & Alienate People
3.0Alison Olsen
2007Spider-Man 3
Spider-Man 3
3.5Mary Jane Watson
2004Spider-Man 2
Spider-Man 2
4.4Mary Jane Watson
2002Spider-Man
Spider-Man
5.3Mary Jane Watson
1995Jumanji3.0Judy Shepherd
1994Wywiad z wampirem
Interview with the Vampire: The Vampire Chronicles
7.0Claudia
Pełna filmografia
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.