QR Code

Kinga Dębska

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria
Wywiady
Newsy (3)
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
10 (1)
Data urodzenia:nieznana
Miejsce urodzenia:nieznane
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Znamy z
Filmografia
FILM
SCENARZYSTATytuł filmuOcenaRola
2018Zabawa zabawa9.0
2015Moje córki krowy8.4
REŻYSERTytuł filmuOcenaRola
2018Zabawa zabawa9.0
Plan B0.0
2015Moje córki krowy8.4
NA PODSTAWIETytuł filmuOcenaRola
2015Moje córki krowy8.4"Moje córki krowy" (książka)
SERIAL
SCENARZYSTATytuł filmuOcenaRola
2019Szóstka0.0
REŻYSERTytuł filmuOcenaRola
2019Szóstka0.0
2007Barwy szczęścia5.2
2000M jak Miłość5.0
1999Na dobre i na złe5.1
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.