QR Code

Keira Knightley  33 lata

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria (69)
Wywiady
Newsy (4)
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki (11)
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
3 (3)
Data urodzenia:26 marca 1985
Miejsce urodzenia:Teddington, Wielka Brytania
O sobie (1)
Aktorka. Córka Sharman Macdonald (dramatopisarki) i aktora Willa Knightley. I to dzięki niemu Keira wybrała aktorstwo jako swój zawód. Od najmłodszych lat Keira uczyła się tańca. Keira miała 16 lat, gdy rodzice poparli jej decyzję o rzuceniu szkoły. Kilka lat później aktorka została przyjęta do prestiżowej londyńskiej Academy of Music ... (cały opis)
Zobaczymy w
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2018Dziadek do orzechów i cztery królestwa
The Nutcracker and the Four Realms
0.0Cukrowa Wróżka
Colette0.0Colette
2017Piraci z Karaibów. Zemsta Salazara
Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales
7.3Elizabeth Swann
2016Ukryte piękno
Collateral Beauty
9.4Amy
2015Everest6.0Jan Hall
2014Gra tajemnic
The Imitation Game
8.6Joan Clarke
Jack Ryan: Teoria chaosu
Jack Ryan: Shadow Recruit
5.3Cathy Ryan
2013Zacznijmy od nowa
Begin Again
8.0Greta
2012Anna Karenina4.0Anna Arkadiewna Karenina
Przyjaciel do końca świata
Seeking a Friend for the End of the World
5.0Penny
2011Niebezpieczna metoda
A Dangerous Method
0.0Sabina Spielrein
2008Księżna
Duchess, The
2.9Georgiana, Księżna Devonshire
2007Pokuta
Atonement
0.0Cecilia Tallis
Piraci z Karaibów: Na krańcu świata
Pirates of the Caribbean: At World's End
0.0Elizabeth Swann
2006Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka
Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest
0.0Elizabeth Swann
Pełna filmografia
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.