QR Code

Kathy Lucas

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria
Wywiady
Newsy
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
0 (0)
Data urodzenia:nieznana
Miejsce urodzenia:nieznane
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Znamy z
Filmografia
FILM
SCENOGRAFTytuł filmuOcenaRola
2018Pierwszy człowiek
First Man
7.1(dekorator wnętrz)
2017Detroit0.0(dekorator wnętrz)
2015Zbuntowana
Insurgent
9.1(dekorator wnętrz)
2014Foxcatcher3.5(dekorator wnętrz)
2013R.I.P.D. Agenci z zaświatów
R.I.P.D.
10.0(dekorator wnętrz)
2012Przyjaciel do końca świata
Seeking a Friend for the End of the World
5.0(dekorator wnętrz)
2008Zawodowcy
Righteous Kill
2.3(dekorator wnętrz)
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.