QR Code

Kathy Baker

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria
Wywiady
Newsy
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
0 (0)
Data urodzenia:nieznana
Miejsce urodzenia:nieznane
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Zobaczymy w
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2019The Art of Racing in the Rain0.0
2015Wiek Adaline
The Age of Adaline
7.7Kathy Jones
2014Bulwar
Boulevard
5.5Joy
2013Ratując pana Banksa
Saving Mr. Banks
5.0Tommie
2012Na ratunek wielorybom
Big Miracle
0.0Ruth McGraw
2011Kaznodzieja z karabinem
Machine Gun Preacher
6.0Daisy Childers
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.