QR Code

Kathy Baker

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria
Wywiady
Newsy
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
0 (0)
Data urodzenia:nieznana
Miejsce urodzenia:nieznane
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Zobaczymy w
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2015Wiek Adaline
The Age of Adaline
7.7Kathy Jones
2014Bulwar
Boulevard
5.5Joy
2013Ratując pana Banksa
Saving Mr. Banks
5.0Tommie
2012Na ratunek wielorybom
Big Miracle
0.0Ruth McGraw
2011Kaznodzieja z karabinem
Machine Gun Preacher
6.0Daisy Childers
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.