QR Code

Julian Fellowes

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria
Wywiady
Newsy
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
0 (0)
Data urodzenia:nieznana
Miejsce urodzenia:nieznane
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Zobaczymy w / Znamy z
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
1997Jutro nie umiera nigdy
Tomorrow Never Dies
3.9Minister Obrony
PRODUCENTTytuł filmuOcenaRola
2019Downton Abbey0.0producent
2001Gosford Park7.0(producent)
SCENARZYSTATytuł filmuOcenaRola
2019Downton Abbey0.0
2014Pompeje
Pompeii
3.5
2010Turysta
The Tourist
5.7
2001Gosford Park7.0
NA PODSTAWIETytuł filmuOcenaRola
2019Downton Abbey0.0(postacie)
SERIAL
PRODUCENTTytuł filmuOcenaRola
2010Downton Abbey3.0(producent wykonawczy)
SCENARZYSTATytuł filmuOcenaRola
2010Downton Abbey3.0(twórca serialu)
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.