QR Code

Julia Kamińska

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria (7)
Wywiady
Newsy
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
0 (0)
Data urodzenia:nieznana
Miejsce urodzenia:nieznane
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Zobaczymy w / Znamy z
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2018Narzeczony na niby8.3Karina
2015Singielka7.5Natalia Nowacka, przyrodnia siostra Eli
2013Wkręceni5.8Pokojówka
Heavy Mental0.0Smutna pani
Swing4.0Agnieszka
2012Być jak Kazimierz Deyna4.0Kujonka
2007Barwy szczęścia5.1Majka, koleżanka Iwonki (gościnnie)
1999Na dobre i na złe5.1Zuza (gościnnie)
DUBBINGTytuł filmuOcenaRola
2018Kaczki z gęsiej paczki
Duck Duck Goose
6.7(polski dubbing)
2016Balerina
Ballerina
6.6Felicja Milliner (polski dubbing)
Zwierzogród
Zootopia
7.4Judy Hops (polski dubbing)
2015Fantastyczna Czwórka
The Fantastic Four
7.1Susan Storm (polski dubbing)
2010Zaplątani
Tangled
0.0Roszpunka (polski dubbing)
Jak wytresować smoka
How to Train Your Dragon
5.4Astrid (polski dubbing)
SCENARZYSTATytuł filmuOcenaRola
2015Singielka7.5
Pełna filmografia
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.