QR Code

Joss Whedon

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria
Wywiady
Newsy
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki (4)
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
1 (1)
Data urodzenia:nieznana
Miejsce urodzenia:nieznane
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Znamy z
Filmografia
FILM
PRODUCENTTytuł filmuOcenaRola
2012Dom w głębi lasu
The Cabin in the Woods
4.7(producent)
2011Comic-Con Epizod V: Fani kontratakują
Comic-Con Episode Four: A Fan's Hope
5.0(producent)
SCENARZYSTATytuł filmuOcenaRola
2017Liga Sprawiedliwości
Justice League
8.0
2015Avengers: Czas Ultrona
Avengers: Age of Ultron
8.5
2012Avengers
The Avengers
3.9
Dom w głębi lasu
The Cabin in the Woods
4.7
2011Comic-Con Epizod V: Fani kontratakują
Comic-Con Episode Four: A Fan's Hope
5.0
1997Obcy: Przebudzenie
Alien: Resurrection
7.0
1995Toy Story3.5
REŻYSERTytuł filmuOcenaRola
2015Avengers: Czas Ultrona
Avengers: Age of Ultron
8.5
2012Avengers
The Avengers
3.9
2011Thor4.5(niewymieniony w czołówce)
NA PODSTAWIETytuł filmuOcenaRola
2012Avengers
The Avengers
3.9(materiały do scenariusza, historia)
SERIAL
PRODUCENTTytuł filmuOcenaRola
2013Agenci T.A.R.C.Z.Y.
Agents of S.H.I.E.L.D.
6.0(producent wykonawczy)
SCENARZYSTATytuł filmuOcenaRola
2013Agenci T.A.R.C.Z.Y.
Agents of S.H.I.E.L.D.
6.0(twórca serialu)
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.