QR Code

Josh Duhamel

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria (9)
Wywiady
Newsy (2)
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
0 (0)
Data urodzenia:nieznana
Miejsce urodzenia:nieznane
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Zobaczymy w
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2018Twój Simon
Love, Simon
10.0Jack Spier
2017Transformers: Ostatni Rycerz
Transformers: The Last Knight
8.9Pułkownik William Lennox
2016Misconduct0.0Ben
2013Movie 431.0Anson (segment "Beezel")
2011Sylwester w Nowym Jorku
New Year's Eve
4.0Sam
Transformers 3D
Transformers: The Dark of the Moon
2.2William Lennox
2009Transformers: Zemsta upadłych
Transformers: Revenge of the Fallen
3.6Major William Lennox
2007Transformers5.6Kapitan Lennox
SERIAL
AKTORTytuł filmuOcenaRola
201622.11.63
11.22.63
5.0Frank Dunning
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.