QR Code

Josh Appelbaum


Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
osoba filmu
0 (0)
Data urodzenia:nieznana
Miejsce urodzenia:nieznane
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Filmografia
FILM
PRODUCENTTytuł filmuOcenaRola
2019Kraina cudów
Wonder Park
8.5(producent)
2016Wojownicze żółwie ninja: Wyjście z cienia
Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows
8.5(producent wykonawczy)
2014Projekt Almanach: Witajcie we wczoraj
Project Almanac
4.5(producent wykonawczy)
2011Mission: Impossible - Ghost Protocol0.0(współproducent)
SCENARZYSTATytuł filmuOcenaRola
2019Kraina cudów
Wonder Park
8.5
2016Wojownicze żółwie ninja: Wyjście z cienia
Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows
8.5
2014Wojownicze żółwie ninja
Teenage Mutant Ninja Turtles
8.4
2011Mission: Impossible - Ghost Protocol0.0
NA PODSTAWIETytuł filmuOcenaRola
2019Kraina cudów
Wonder Park
8.5(materiały do scenariusza, historia)
SERIAL
PRODUCENTTytuł filmuOcenaRola
2020High Fidelity10.0(producent wykonawczy)
2017Templariusze
Knightfall
5.5(producent wykonawczy)
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.