QR Code

José Antonio García

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria
Wywiady
Newsy
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
0 (0)
Data urodzenia:nieznana
Miejsce urodzenia:nieznane
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Zobaczymy w / Znamy z
Filmografia
FILM
DźWIęKTytuł filmuOcenaRola
2018Bumblebee9.0
Roma0.0
2017Hostiles0.0
Nocne życie
Live By Night
7.0
2016Sully4.0
2015Joy0.0
Igrzyska Śmierci: Kosogłos. Część 2
The Hunger Games: Mockingjay Part 2
5.7
2014Igrzyska Śmierci: Kosogłos. Część 1
The Hunger Games: Mockingjay Part 1
8.9
Eskorta
The Homesman
2.0
2012Operacja Argo
Argo
2.5
Avengers
The Avengers
4.7
2011J. Edgar2.8
Spadkobiercy
The Descendants
2.4
2008Dorwać Smarta
Get Smart
4.0
1998Godzilla0.0
Pełna filmografia
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.