QR Code

Jonathan Pryce

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria (12)
Wywiady
Newsy
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki (1)
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
0 (0)
Data urodzenia:nieznana
Miejsce urodzenia:nieznane
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Zobaczymy w
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2018Człowiek, który zabił Don Kichota
The Man Who Killed Don Quixote
9.0Don Kichot
2017Żona
The Wife
0.0Joe Castleman
2015Złota dama
Woman in Gold
4.0Prezes sądu najwyższego William Rehnquist
2013G.I.Joe: Odwet
G.I.Joe: Retaliation
3.4Prezydent
2011Histeria - Romantyczna historia wibratora
Hysteria
2.0Dr Robert Dalrymple
2009G.I. Joe: Czas Kobry
G.I. Joe: The Rise of Cobra
5.0Prezydent USA
2008Opowieści na dobranoc
Bedtime Stories
2.3Marty Bronson
2007Piraci z Karaibów: Na krańcu świata
Pirates of the Caribbean: At World's End
0.0Gubernator Weatherby Swann
2006Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka
Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest
0.0Gubernator Weatherby Swann
2003Piraci z Karaibów: Klątwa Czarnej Perły
Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl
10.0Gubernator Weatherby Swann
1998Ronin0.0Seamus
1997Jutro nie umiera nigdy
Tomorrow Never Dies
3.9Elliot Carver
SERIAL
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2017Tabu
Taboo
8.2Sir Stuart Strange
2011Gra o tron
Game of Thrones
3.4High Sparrow
Pełna filmografia
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.