QR Code

Jonathan Mostow

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria
Wywiady
Newsy
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
0 (0)
Data urodzenia:nieznana
Miejsce urodzenia:nieznane
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Znamy z
Filmografia
FILM
PRODUCENTTytuł filmuOcenaRola
2012Trener bardzo osobisty
Playing For Keeps
4.7(producent)
2008Hancock
John Hancock
3.7(producent wykonawczy)
REŻYSERTytuł filmuOcenaRola
2017Pakt z mordercą
The Hunter's Prayer
7.0
2009Surogaci
Surrogates
8.0
2003Terminator 3: Bunt Maszyn
Terminator 3: Rise of the Machines
4.5
SERIAL
PRODUCENTTytuł filmuOcenaRola
2014Ostatni okręt
The Last Ship
7.0(producent wykonawczy)
REŻYSERTytuł filmuOcenaRola
2014Ostatni okręt
The Last Ship
7.0
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.