QR Code

Jolanta Dylewska

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria
Wywiady
Newsy (3)
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
0 (0)
Data urodzenia:nieznana
Miejsce urodzenia:nieznane
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Zobaczymy w / Znamy z
Filmografia
FILM
SCENARZYSTATytuł filmuOcenaRola
2008Po-lin. Okruchy pamięci
Po-lin
0.0
REŻYSERTytuł filmuOcenaRola
2008Po-lin. Okruchy pamięci
Po-lin
0.0
ZDJęCIATytuł filmuOcenaRola
2018Ajka
Ayka
0.0
2016Pokot7.8
2011W ciemności
In Darkness
5.8
2008Po-lin. Okruchy pamięci
Po-lin
0.0
SERIAL
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.