QR Code

Johnny Klimek

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria
Wywiady
Newsy
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
0 (0)
Data urodzenia:nieznana
Miejsce urodzenia:nieznane
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Znamy z
Filmografia
FILM
MUZYKATytuł filmuOcenaRola
2018Breaking In0.0
2017Dżungla
Jungle
0.0
2014Kill Me Three Times1.0
Ja, Frankenstein
I, Frankenstein
10.0
2012Atlas chmur
Cloud Atlas
5.7
2011Elita zabójców
Killer Elite
0.0
2010Trzy
Drei
7.0
2009The International
International, The
0.0
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.