QR Code

John Shiban

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria
Wywiady
Newsy
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
0 (0)
Data urodzenia:nieznana
Miejsce urodzenia:nieznane
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Znamy z
Filmografia
SERIAL
PRODUCENTTytuł filmuOcenaRola
2013Demony da Vinci
Da Vinci's Demons
3.7(producent wykonawczy)
2009Pamiętniki wampirów
The Vampire Diaries
6.8(współproducent wykonawczy)
SCENARZYSTATytuł filmuOcenaRola
2008Breaking Bad4.7
REŻYSERTytuł filmuOcenaRola
2019NOS4A20.0
2008Breaking Bad4.7
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.