QR Code

John Ottman

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria
Wywiady
Newsy
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
0 (0)
Data urodzenia:nieznana
Miejsce urodzenia:nieznane
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Zobaczymy w / Znamy z
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2018Bohemian Rhapsody10.0Reżyser programów na żywo
PRODUCENTTytuł filmuOcenaRola
2016X-Men: Apocalypse6.4(współproducent)
2013Jack pogromca olbrzymów
Jack The Giant Slayer
4.9(zastępca producenta)
MUZYKATytuł filmuOcenaRola
2018Bohemian Rhapsody10.0
2016X-Men: Apocalypse6.4
Nice Guys. Równi goście
The Nice Guys
10.0
2015Krampus. Duch Świąt
Krampus
10.0
2014X-Men: Przeszłość, która nadejdzie
X-Men: Days of Future Past
6.0
Non-Stop10.0
2013Jack pogromca olbrzymów
Jack The Giant Slayer
4.9
2011Tożsamość
Unknown
1.8
2008Walkiria
Valkyrie
2.0
2006Superman: Powrót
Superman Returns
0.0
2003X-Men 2
X-Men 2: X-Men United
3.0
MONTAŻTytuł filmuOcenaRola
2018Bohemian Rhapsody10.0
Pełna filmografia
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.