QR Code

John Logan

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria
Wywiady
Newsy (1)
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
1 (2)
Data urodzenia:nieznana
Miejsce urodzenia:nieznane
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Znamy z
Filmografia
FILM
PRODUCENTTytuł filmuOcenaRola
2016Geniusz
Genius
5.3(producent)
2011Koriolan
Coriolanus
4.0(producent)
SCENARZYSTATytuł filmuOcenaRola
2017Obcy: Przymierze
Alien: Covenant
7.3
2016Geniusz
Genius
5.3
2015Spectre
Spectre
7.5
2014Noe: Wybrany przez Boga
Noah
6.2
2012Skyfall
Skyfall
5.4
2011Hugo i jego wynalazek
Hugo
3.7
Koriolan
Coriolanus
4.0
NA PODSTAWIETytuł filmuOcenaRola
2015Spectre
Spectre
7.5(materiały do scenariusza, historia)
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.