QR Code

John Krasinski39 lat

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria (32)
Wywiady
Newsy
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki (5)
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
3 (4)
Data urodzenia:20 października 1979
Miejsce urodzenia:Newton, USA
O sobie (1)
prawdziwe nazwisko: John Burke Krasinski ... (cały opis)
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2018Ciche miejsce
A Quiet Place
6.6Lee Abbott
2017Detroit0.0Adwokat Auerbach
201613 godzin: Tajna misja w Benghazi
13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi
1.0Jack Silva
2015Witamy na Hawajach
Aloha
10.0Woody
2012Promised Land1.0Dustin Noble
Na ratunek wielorybom
Big Miracle
0.0Adam Carlson
2011Muppety
The Muppets
4.7
GŁOSTytuł filmuOcenaRola
2018Nowa generacja
Next Gen
10.0Project 77 (głos)
2013Zrywa się wiatr
Kaze tachinu
6.8Honjo (ang. głos)
Uniwersytet potworny
Monsters University
5.9Frank McCay (głos)
2007Shrek Trzeci
Shrek the Third
6.0Sir Lancelot (głos)
PRODUCENTTytuł filmuOcenaRola
2018Ciche miejsce
A Quiet Place
6.6(producent)
SCENARZYSTATytuł filmuOcenaRola
2018Ciche miejsce
A Quiet Place
6.6
2012Promised Land1.0
REŻYSERTytuł filmuOcenaRola
2018Ciche miejsce
A Quiet Place
6.6
Pełna filmografia
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.