QR Code

John Hawkes

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria
Wywiady
Newsy (2)
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki (1)
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
0 (0)
Data urodzenia:nieznana
Miejsce urodzenia:nieznane
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Zobaczymy w
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2017Trzy billboardy za Ebbing, Missouri
Three Billboards Outside Ebbing, Missouri
0.0Charlie
2015Everest6.0Doug Hansen
2012Lincoln3.1Robert Latham
Sesje
The Sessions
1.5Marc O'Brien
2011Contagion - Epidemia strachu
Contagion
5.0Roger
Martha Marcy May Marlene2.6Patrick
2007American Gangster0.0Detektyw Freddie Spearman
SERIAL
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2004Lost: Zagubieni
Lost
6.1Lennon (gościnnie)
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.