QR Code

John Goldwyn

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria
Wywiady
Newsy
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
0 (0)
Data urodzenia:nieznana
Miejsce urodzenia:nieznane
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Znamy z
Filmografia
FILM
PRODUCENTTytuł filmuOcenaRola
2016Asy bez kasy
Masterminds
1.0(producent)
2013Sekretne życie Waltera Mitty
The Secret Life of Walter Mitty
4.5(producent)
2012Mama i ja
The Guilt Trip
3.0(producent)
2008Mama do wynajęcia
Baby Mama
0.0(producent)
2006Dexter4.3(producent wykonawczy)
SERIAL
PRODUCENTTytuł filmuOcenaRola
2006Dexter4.3(producent wykonawczy)
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.