QR Code

Joel Coen

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria
Wywiady
Newsy (6)
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki (2)
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
8.7 (3)
Data urodzenia:nieznana
Miejsce urodzenia:nieznane
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Znamy z
Filmografia
FILM
PRODUCENTTytuł filmuOcenaRola
2017Suburbicon0.0(producent)
2016Ave, Cezar!
Hail, Caesar!
6.7(producent)
2013Co jest grane, Davis?
Inside Llewyn Davis
6.0(producent)
2008Tajne przez poufne
Burn After Reading
1.3(producent)
SCENARZYSTATytuł filmuOcenaRola
2017Suburbicon0.0
2016Ave, Cezar!
Hail, Caesar!
6.7
2015Most szpiegów
Bridge of Spies
6.8
2014Niezłomny
Unbroken
9.7
2013Co jest grane, Davis?
Inside Llewyn Davis
6.0
2012Gambit, czyli jak ograć króla
Gambit
5.5
2008Tajne przez poufne
Burn After Reading
1.3
REŻYSERTytuł filmuOcenaRola
2016Ave, Cezar!
Hail, Caesar!
6.7
2013Co jest grane, Davis?
Inside Llewyn Davis
6.0
2008Tajne przez poufne
Burn After Reading
1.3
MONTAŻTytuł filmuOcenaRola
2016Ave, Cezar!
Hail, Caesar!
6.7
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.