QR Code

Jodie Foster  56 lat

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria (7)
Wywiady
Newsy (2)
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki (11)
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
5 (1)
Data urodzenia:19 listopada 1962
Miejsce urodzenia:Los Angeles (USA)
O sobie (1)
Amerykańska aktorka, reżyserka i producentka filmowa. ... (cały opis)
Zobaczymy w / Znamy z
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2018Hotel Artemis0.0Pielęgniarka
2013Elizjum
Elysium
2.0Sekretarz Rhodes
2011Rzeź
Carnage
0.0Penelope Longstreet
2008Wyspa Nim
Nim's Island
2.3Alexandra Rover
2006Plan doskonały
Inside Man
0.0Madeliene White
REŻYSERTytuł filmuOcenaRola
2016Zakładnik z Wall Street
Money Monster
2.0
SERIAL
REŻYSERTytuł filmuOcenaRola
2013Orange Is the New Black9.4
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.