QR Code

Joanna Kulig  36 lat

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria (9)
Wywiady
Newsy (9)
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
8 (5)
Data urodzenia:24 czerwca 1982
Miejsce urodzenia:Krynica-Zdrój, Polska
Wzrost:157 cm (5ft 2in)
Lata aktywności:od 2002 roku
Stan Cywilny:mąż Maciej Bochniak (od 26.12.2009)
O sobie (1)
Polska aktorka filmowa, serialowa i teatralna, laureatka Orła za drugoplanową rolę kobiecą w filmie Sponsoring. Pochodzi z rodziny o artystycznych tradycjach. Ma czworo rodzeństwa, a jedną z jej sióstr jest Justyna Schneider. Ukończyła Technikum Hotelarskie w Krynicy-Zdroju i Państwową Szkołę Muzyczną im. F. Chopina w Krynicy-Zdroju (klasa fortepianu) oraz Zespół Państwowych ... (cały opis)
Zobaczymy w
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2018Miłość jest wszystkim9.0Magda
7 uczuć8.0Mama Gosi
Kler9.0Hanka Tomala
Zimna wojna9.0Zula
2016Pitbull. Niebezpieczne kobiety8.4"Zuza"
Niewinne
Les Innocentes
8.5Zakonnica Irena
2015Disco Polo7.3Anka "Gensonina"
2014Warsaw by Night8.0Kobieta
2013Facet (nie)potrzebny od zaraz4.7Patrycja, przyjaciółka Zosi
Ida5.4Piosenkarka
Hansel i Gretel: Łowcy czarownic
Hansel and Gretel: Witch Hunters
3.8Rudowłosa czarownica
2012Nieulotne
Lasting
3.0Marta
2011Kobieta z piątej dzielnicy
Le Femme du 5e
0.0Anna
Sponsoring
Elles
2.0Alicja
Maraton tańca0.0Agnieszka
Pełna filmografia
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.