QR Code

Jessica Alba  37 lat

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria (18)
Wywiady
Newsy (1)
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki (5)
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
5.3 (3)
Data urodzenia:28 kwietnia 1981
Miejsce urodzenia:USA
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Zobaczymy w
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2016Mechanik: Konfrontacja
Mechanic: Resurrection
8.1Gina
2015Ekipa
Entourage
1.0Jessica Alba
2014Sin City 2: Damulka warta grzechu
Sin City: A Dame to Kill For
7.0Nancy Callahan
2013Maczeta zabija
Machete Kills
5.7Sartana
2011Mali agenci. Wyścig z czasem 4D
Spy Kids: All the Time in the World
0.0Marissa Wilson
2007Przebudzenie
Awake
3.0Sam Lockwood
2005Sin City - Miasto grzechu
Sin City
0.0Nancy Callahan
GŁOSTytuł filmuOcenaRola
2013Rodzinka nie z tej Ziemi
Escape from Planet Earth
3.3Lena (głos)
SERIAL
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2004Ekipa
Entourage
2.7(on sam/ ona sama / zespół) (gościnnie)
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.