QR Code

Jessica Alba  38 lat

Jessica Marie Alba
Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria (19)
Wywiady
Newsy (1)
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki (5)
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
5.3 (3)
Data urodzenia:28 kwietnia 1981
Miejsce urodzenia:Pomona, Kalifornia, USA
Wzrost:169 cm (5ft 5in)
Lata aktywności:od 1994 roku
Zawód:aktorka, bizneswoman
Stan Cywilny:mąż Cash Warren (od 19.05.2008), 3 dzieci: Honor Marie (ur. 07.06.2008), Haven Garner (ur. 13.08.2011) i Hayes Alba (ur. 31.12.2017)
O sobie (1)
Amerykańska aktorka, modelka i bizneswoman. Zdobyła m.in. nominację do Złotego Globu za rolę w serialu Cień anioła. Urodziła się w Pomonie w Kalifornii. Jej rodzice, Mark Alba i Catherine Jensen, mająca franko-kanadyjskie i duńskie korzenie, mają meksykańskie pochodzenie. Dziadek Alby od strony matki był żołnierzem Marines, przez trzydzieści lat stacjonował ... (cały opis)
Zobaczymy w
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2016Mechanik: Konfrontacja
Mechanic: Resurrection
8.1Gina
2015Ekipa
Entourage
1.0Jessica Alba
2014Sin City 2: Damulka warta grzechu
Sin City: A Dame to Kill For
7.0Nancy Callahan
2013Maczeta zabija
Machete Kills
5.7Sartana
2011Mali agenci. Wyścig z czasem 4D
Spy Kids: All the Time in the World
1.0Marissa Wilson
2007Przebudzenie
Awake
3.0Sam Lockwood
2005Sin City - Miasto grzechu
Sin City
0.0Nancy Callahan
GŁOSTytuł filmuOcenaRola
2013Rodzinka nie z tej Ziemi
Escape from Planet Earth
3.3Lena (głos)
SERIAL
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2004Ekipa
Entourage
2.7(on sam/ ona sama / zespół) (gościnnie)
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.