QR Code

Jennifer Lee

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria
Wywiady
Newsy
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
0 (0)
Data urodzenia:nieznana
Miejsce urodzenia:nieznane
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Zobaczymy w / Znamy z
Filmografia
FILM
GŁOSTytuł filmuOcenaRola
2013Kraina lodu
Frozen
5.3(różne głosy)
PRODUCENTTytuł filmuOcenaRola
2019Kraina lodu II
Frozen 2
0.0producent wykonawczy
2018Ralph Demolka w internecie
Ralph Breaks the Internet
10.0(producent wykonawczy)
SCENARZYSTATytuł filmuOcenaRola
2018Pułapka czasu
A Wrinkle in Time
0.0
2013Kraina lodu
Frozen
5.3
2012Ralph Demolka
Wreck-It Ralph
5.2
REŻYSERTytuł filmuOcenaRola
2019Kraina lodu II
Frozen 2
0.0
2015Gorączka lodu
Frozen Fever
9.5
2013Kraina lodu
Frozen
5.3
NA PODSTAWIETytuł filmuOcenaRola
2019Kraina lodu II
Frozen 2
0.0(postacie)
2016Zwierzogród
Zootopia
6.9(materiały do scenariusza, historia)
2013Kraina lodu
Frozen
5.3(materiały do scenariusza, historia)
SERIAL
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.