QR Code

Jennifer Jason Leigh

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria (24)
Wywiady
Newsy (3)
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki (5)
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
0 (0)
Data urodzenia:nieznana
Miejsce urodzenia:nieznane
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Zobaczymy w
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2018White Boy Rick0.0
Anihilacja
Annihilation
0.0Dr Ventress
2016Morgan0.0Dr Kathy Grieff
2015Nienawistna ósemka
The Hateful Eight
1.0Daisy Domergue
GŁOSTytuł filmuOcenaRola
2015Anomalisa0.0Lisa (głos)
SERIAL
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2017Twin Peaks4.3Chantal Hutchens (gościnnie)
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.