QR Code

Jeff Garlin  56 lat

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria (1)
Wywiady
Newsy
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
3 (2)
Data urodzenia:05 czerwca 1962
Miejsce urodzenia:Chicago, USA
O sobie (1)
Oprócz aktorstwa Jeff znany jest również jako Producent, Reżyser oraz Scenarzysta. ... (cały opis)
Zobaczymy w
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2012Na własne ryzyko
Safety Not Guaranteed
3.0Pan Britt
2008Rocker
Rocker, The
2.6Stan
1993RoboCop 30.0Cymbał
GŁOSTytuł filmuOcenaRola
2012ParaNorman10.0Perry Babcock (głos)
2011Auta 2
Cars 2
4.7Otis (głos)
2010Toy Story 33.8Jednorożec (głos)
2008Wall-E
Wall-E
1.4Kapitan (głos)
SERIAL
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2004Ekipa
Entourage
2.7Roger (gościnnie)
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.