QR Code

Jeff Daniels  64 lata

Jeffrey Warren Daniels
Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria (6)
Wywiady
Newsy (3)
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
5 (1)
Data urodzenia:19 lutego 1955
Miejsce urodzenia:Athens, Georgia, USA
Wzrost:190 cm (6ft 2in)
Lata aktywności:od 1977 roku
Stan Cywilny:żona Kathleen Treado (od 13.07.1979), 3 dzieci: syn Benjamin (ur. 1984), syn Lucas (ur. 1987) i córka Nellie (ur. 1990)
O sobie (1)
Urodził się w rodzinie metodystów. Dorastał w Chelsea, w stanie Michigan, gdzie jego ojciec Robert Lee Daniels, był właścicielem miejscowego składu materiałów drzewnych. Uczęszczał do Central Michigan University i jednocześnie brał udział w rocznym programie teatralnym. Następnie przeniósł się do Nowego Jorku, gdzie w 1979 roku związał się z grupą ... (cały opis)
Zobaczymy w
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2018The Catcher Was a Spy0.0William J. Donovan
2016Seria Niezgodna: Wierna
The Divergent Series: Allegiant
7.8David
2015Marsjanin
The Martian
7.2Teddy Sanders
Steve Jobs0.0John Sculley
2014Głupi i głupszy bardziej
Dumb and Dumber To
8.3Harry Dunne
2012Looper - Pętla czasu
Looper
0.0Abe
2010Skowyt
Howl
5.0Profesor David Kirk
2009Stan gry
State of Play
7.0George Fergus
GŁOSTytuł filmuOcenaRola
2008Małpy w kosmosie
Space Chimps
1.7Zartog (głos)
SERIAL
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2018The Looming Tower0.0John O'Neil
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.