QR Code

Jay Hart

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria
Wywiady
Newsy
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
0 (0)
Data urodzenia:nieznana
Miejsce urodzenia:nieznane
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Znamy z
Filmografia
FILM
SCENOGRAFTytuł filmuOcenaRola
2017Strażnicy Galaktyki vol. 2
Guardians of the Galaxy Vol. 2
8.9(dekorator wnętrz)
2016Dzień Niepodległości: Odrodzenie
Independence Day: Resurgence
0.0(dekorator wnętrz)
2015Terminator: Genisys7.4(dekorator wnętrz)
2011Kaznodzieja z karabinem
Machine Gun Preacher
6.0(dekorator wnętrz)
2004Spider-Man 2
Spider-Man 2
4.4
2003Terminator 3: Bunt Maszyn
Terminator 3: Rise of the Machines
4.5
1994Stan zagrożenia
Clear and Present Danger
0.0(dekorator wnętrz)
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.