QR Code

Jay Cassidy

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria
Wywiady
Newsy
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
0 (0)
Data urodzenia:nieznana
Miejsce urodzenia:nieznane
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Znamy z
Filmografia
FILM
MONTAŻTytuł filmuOcenaRola
2018Narodziny gwiazdy
A Star Is Born
9.5
2017Chwała bohaterom
Thank You for Your Service
0.0
2015Joy0.0
2014Furia
Fury
8.3
Foxcatcher3.5
2013American Hustle4.3
2012Poradnik pozytywnego myślenia
Silver Linings Playbook
7.5
2011Bóg zemsty
Seeking Justice
0.0
2009Bracia
Brothers
4.0
SERIAL
MONTAŻTytuł filmuOcenaRola
2016Długa noc
The Night Of
9.7
Pełna filmografia
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.