QR Code

Javier Bardem  49 lat

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria (8)
Wywiady
Newsy (4)
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki (6)
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
1 (1)
Data urodzenia:01 marca 1969
Miejsce urodzenia:Las Palmas, Hiszpania
O sobie (1)
Hiszpański aktor. Zdobywca Oscara (dwukrotnie nominowany). W wieku 11 lat zagrał małą rolę w El poderoso influjo de la luna. Dziesięć lat później zagrał małą rolę w Las edades de Lulú. Później pracował przy trylogii Bigasa Luny Jamón, jamón (Szynka, szynka), Huevos de oro, La teta y la luna.Następnie zagrał ... (cały opis)
Zobaczymy w
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2018Wszyscy wiedzą
Todos lo saben
0.0Paco
2017Mother!0.0On
Piraci z Karaibów. Zemsta Salazara
Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales
7.7Kapitan Salazar
2015Gunman: Odkupienie
The Gunman
6.3Felix
2013Adwokat
The Counselor
3.4Reiner
2012007 Skyfall
Skyfall
4.7Silva
2008Vicky Cristina Barcelona2.8Juan Antonio Gonzalo
GŁOSTytuł filmuOcenaRola
2014Autómata0.0Niebieski robot (głos)
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.