QR Code

Jarosław Kamiński

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria
Wywiady
Newsy (4)
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
0 (0)
Data urodzenia:nieznana
Miejsce urodzenia:nieznane
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Znamy z
Filmografia
FILM
MONTAŻTytuł filmuOcenaRola
2018Wilkołak0.0
Fuga7.4
Zimna wojna9.0
Pitbull. Ostatni pies6.0
2017Bikini Blue9.0
2016Sztuka kochania. Historia Michaliny Wisłockiej6.5
#WSZYSTKOGRA2.5
2015Córki dancingu5.6
2014Hiszpanka7.5
Ziarno prawdy7.7Konsultacje montażowe
Jack Strong6.6
2012Pokłosie6.0
Dzień kobiet0.0
Jesteś Bogiem8.3
2011Ki1.0
Pełna filmografia
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.