QR Code

Jarosław Bajdowski

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria
Wywiady
Newsy
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
0 (0)
Data urodzenia:nieznana
Miejsce urodzenia:nieznane
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Zobaczymy w / Znamy z
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2012Ixjana. Z piekła rodem2.0
DźWIęKTytuł filmuOcenaRola
2017Atak paniki10.0
Ptaki śpiewają w Kigali6.0
2016Sztuka kochania. Historia Michaliny Wisłockiej6.5
Prosta historia o morderstwie7.0
Ostatnia rodzina7.7
2014Bogowie8.5
2013Papusza4.0
2012Sekrety miłości0.0
Ixjana. Z piekła rodem2.0
Big Love2.0
2011Weekend3.4
SERIAL
DźWIęKTytuł filmuOcenaRola
2011Aida4.3
Pełna filmografia
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.