QR Code

Janusz Głowacki

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria
Wywiady
Newsy
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
0 (0)
Data urodzenia:nieznana
Miejsce urodzenia:nieznane
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Zobaczymy w / Znamy z
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
1970Rejs9.0Uczestnik rejsu
(niewymieniony w czołówce)
1969Polowanie na muchy4.0Mężczyzna przed klubem
(niewymieniony w czołówce)
SIEBIETytuł filmuOcenaRola
2017Młynarski. Piosenka finałowa0.0(on sam)
SCENARZYSTATytuł filmuOcenaRola
2018Zimna wojna9.0
2013Wałęsa. Człowiek z nadziei5.6
1970Rejs9.0
1969Polowanie na muchy4.0
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.