QR Code

Janusz Gajos

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria (25)
Wywiady
Newsy (5)
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
0 (0)
Data urodzenia:nieznana
Miejsce urodzenia:nieznane
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Zobaczymy w
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2018Kler8.9Arcybiskup Mordowicz
Kamerdyner9.7Bazyli Miotke
2017Najlepszy10.0Marek Kotański
2016Konwój7.3Nowacki
Zaćma10.0Ksiądz Cieciorka
2015Body/Ciało8.3Prokurator
2013Układ zamknięty6.0Prokurator Andrzej Kostrzewa
1994Trzy kolory: Biały0.0Mikołaj
1992Psy3.8Gross "Siwy"
SIEBIETytuł filmuOcenaRola
2017Młynarski. Piosenka finałowa0.0(on sam)
2014Obywatel4.3(on sam)
SERIAL
AKTORTytuł filmuOcenaRola
1983Alternatywy 47.0Jan Winnicki, towarzysz partyjny
Pełna filmografia
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.