QR Code

Jan Pascale

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria
Wywiady
Newsy
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
0 (0)
Data urodzenia:nieznana
Miejsce urodzenia:nieznane
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Znamy z
Filmografia
FILM
SCENOGRAFTytuł filmuOcenaRola
2017Suburbicon0.0(dekorator wnętrz)
2015Tata kontra tata
Daddy's Home
9.3(dekorator wnętrz)
Sicario4.9(dekorator wnętrz)
2014Szefowie wrogowie 2
Horrible Bosses 2
6.0(dekorator wnętrz)
2013Stażyści
The Internship
5.2(dekorator wnętrz)
2012Operacja Argo
Argo
2.5(dekorator wnętrz)
2011Szefowie wrogowie
Horrible Bosses
1.0(dekorator wnętrz)
2008Cztery Gwiazdki
Four Christmases
3.2(dekorator wnętrz)
2001Dzień próby
Training Day
2.5(dekorator wnętrz)
SERIAL
SCENOGRAFTytuł filmuOcenaRola
2013Ray Donovan
Ray Donovan
2.7(dekorator wnętrz)
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.